O nama

O nama

Preduzeće Slavonik D.O.O iz Velikog Šiljegovca je osnovano 30 januara 2006 a osnivač i vlasnik u potpunosti je gospodin Nikolić.

Firma se bavi prodajom i opremanjem farmi muznih krava uvozom polovnih i novih sistema za mužu, u zavisnosti od potrebe kupaca. Preduzece Slavonik je jedno do retkih u zemlji koje ima u ponudi sve za vaše farme. Firma Slavonik D.O.O je saradnik i zastupnik firme Fa.Stibleichinger koja je generalni zastupnik renomiranog proizvođača Danske firme SAC u Austriji.

 

Jedan od najskorijih sertifikata dobijenih od strane vodecih svetskih proizvojdaca kao dokaz nase profesionalnosti.

Sertifikat Sac

 

Firma Slavonik D.O.O vam je obezbedila najbolji sklop opreme za vaše farme, opreme za čuvanje mleka, građevinskih, pekarskih i mesarskih mašina, i to sve po najpovoljnijim cenama. Firma Slavonik D.O.O vam obezbeđuje profesionalni servis i montažu na teritoriji Srbije.

Web shop

Web shop prodavnica se bazira, pre svega, na velikoj uštedi vremena prilikom kupovine, tako da ne postoji nijedan razlog zašto se ne biste odlučili za još jednu, za nas primarnu, uslugu koju nudimo.

Kupovinom preko web shopa izbegavate gužve u radnjama, obilaske drugih radnji kako biste našli ono što Vas interesuje po najpovoljnijoj ceni, šetnje sa jednog na drugi kraj grada, vrućine i hladno vreme, moguće pauze i neinformisanost prodavca.

Na Vama je samo da se registrujete i da poručite. Registrovanjem nam dajete na uvid Vaše podatke, koje koristimo isključivo za potrebe obrade Vaših porudžbenica (i da bismo znali kome i gde šaljemo proizvode ili montiramo opremu).Podaci se ne obelodanjuju, niti prosledjuju trećim licima.

Poručivanje je moguće 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Naš cilj je potpuno poverenje između kupaca i nas,kao i dugotrajna saradnja.

 

NAPOMENA:

Za izradu sajta korišćene su slike nekih od renomiranih proizvođača opreme i sistema za izmužu i to čisto u informativne svrhe da bi potencijalni kupci bili upoznati ko je proizvođač kog proizvoda.

Pokreće Veliki Šiljegovac Prijatelji: Vocni Rasadnik Čedić Slavonik D.O.O © 2018