Slavonik d.o.o. oprema za mužu

Slavonik je preduzeće čija je primarna delatnost uvoz i prodaja polovnih i novih (u zavisnosti od potražnje) sistema za mužu, muzilica, izmuzišta, uređaja za hlađenje mleka, kao i sredstava za higijenu opreme i vimena.

Takođe, preduzeće Slavonik ima svoj stručni tim koji se bavi servisiranjem i popravkom svih pomenutih sistema i uređaja.

Zastupljenost na trištu, predan rad i dugogodišnje iskustvo su nam doprineli da u našem regionu postanemo i zvanični zastupnik kompanije DeLaval koja danas drži 50% ukupnog tržišta u oblasti muže.

Njihova i naša želja je da stočari iz Srbije imaju na raspolaganju sve ono čime se stočari iz razvijenih zemalja služe da olakšaju svoj posao.

Preduzeće Slavonik d.o.o iz Velikog Šiljegovca je osnovano 30. januara 2006. Osnivač i vlasnik je g. Slavoljub Nikolić.

Preduzeće Slavonik je jedno do retkih u zemlji koje ima u ponudi sve za Vaše farme. Firma Slavonik d.o.o je već niz godina saradnik i zastupnik renomiranih inostranih proizvođača.

Obezbedili smo najbolji sklop opreme za Vašu farmu, opremu za čuvanje mleka, građevinske, pekarske i mesarske mašine, i to po izuzetno povoljnijim cenama.

Uz sve ovo, deo ponude firme Slavonik d.o.o je i profesionalni servis i montaža na čitavoj teritoriji Srbije.

Preuzmite naš katalog i pogledajte ponudu.

Pogodnosti za kupce – klijent kartica

Svako ko postane vlasnik “Klijent kartice Slavonik” ostvaruje pravo na popust od 5% na kupljenu robu. Popust se obračunava na kraju kalendarske godine i klijent ima pravo da to iskoristi za kupovinu nekog proizvoda firme Slavonik. Kako to funkcioniše: kupovinom nekog našeg proizvoda ostvarujete mogućnost da postanete naš klijent. Potrebno je da popuniti naš formular koji dobijete uz kupljenu robu i pošaljete na našu adresu (Slavonik d.o.o., 37204 Veliki Šiljegovac bb) ili elektronskim putem (na e-mail: slavonik.vs@gmail.com). Naravno, to je sve besplatno. Svaka Vaša kupovina u toku godine biće evidentirana na Vašoj klijent kartici.

Povoljnosti koje pruža “klijent kartica Slavonik”:

  1. Popust 5% na svu kupljenu robu u toku kalendarske godine
  2. Popust 10% na putne troškove prilikom intervencije
  3. Popust 10% za svaki radni sat prilikom pružanja servisnih usluga
  4. Putni trošak 1x gratis za kupovinu od 70,000din. u toku godine
  5. Gratis servisne usluge 1x u kalendarskoj godini za kupovinu veću od 100,000din.
  6. 30% popusta za ugradnju mlekovoda ili izmuzišta kupljenog u firmi Slavonik
  7. Gratis ugradnja opreme za novi mlekovod ili izmuzište kupljeno u firmi Slavonik

Postanite vlasnik “Klijent kartice Slavonik” i ostvarite sve pogodnosti koje vam nudimo. Vlasnik klijent kartice možete da postanete odmah!